Roof Style Construct
Fiabititate timp de o viata intreaga.
Montaj acoparisuri

Montaj tigla metalica

Nu conteaza la ce fel de cladire vrei sa iti schimbi acoperisul, noi te sfatuim sa apelezi la montajul de tigla metalica pentru performante superioare. De ce Sa folosesti tigla metalica ? Mai jos am alcatuit o lista cu intrebari frecvente:

Ce este tigla metalica:

Tigla metalica este formata din panouri metalice de marimi mici. Din cauza ca panourile sunt asezate unul peste altul pentru a crea aspectul de tigla, este numita tigla metalica.

De ce sa va montati tigla metalica:

De decenii arhitectii, firmele de constructii si profesionistii in constructii de pretutindeni au recunoscut avantajele acoperisului cu tigla metalica: nevoia de mentenanta scazuta, rezistenta crescuta la intemperii si timp de viata indelungat. Panourile de tigla metalica oferita de firma noastra sunt de ultima generatie in domeniul de acoperisuri metalica – functional, durabil, ideal pentru uzul rezidential.

Care sunt avantajele panourilor de tigla metalica in comparatie cu materialele traditionale folosite in constructia acoperisurilor?

Desi au un pret scazut, foliile de asfalt nu au aceleasi avantaje din punct de vedere al performantei si al aspectului. Acoperisurile din lemn, desi sunt atractive, nu au rezistenta la foc cautata de catre unii proprietari si impusa de anumite regulatii. Tigla, desi are un aspect frumos, este grea si dificil de instalat, cateodata spargandu-se, sau lasand loc apei sa intre. Tigla metalica iti ofera cele mai bune caracteristice din toate materialele: aspectul tiglei, plus lipsa de greutate si performante crescute ale acoperisurilor din metal.

Ce se intampla cu tigla metalica cand sunt vanturi puternice ?

Panourile tiglei metalice sunt securizate strans cu organe de asamblare de tip surub, care asigura aderenta mai mare decat cuie sau aracet. Acestea asigura rezistenta dovedita la vant de pana la 200 mile pe ora.

Cum se aude ploaia pe acoperisul de tigla metalica?

Sunetul ploii nu va fi mai puternic decat oricare alt acoperis. De fapt, designul tiglei metalice ajuta sa disperseze transmisia sunetului deoarece decat o mica portiune din acoperis atinge structura.

Pot sa aplic peste vechiul acoperis ?

In multe cazuri, tigla metalica poate fi montata direct peste vechiul acoperis. Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Servicii


Contact

Soseaua Alexandriei, nr.2, sector 5, Bucuresti

Mobil : 0742.033.266
bogdan@montajacoperis.ro