Roof Style Construct
Pentru viitor, pentru siguranta, pentru tine.
Montaj acoparisuri

Renovari acoperisuri

Pregatire renovari acoperisuriPentru pregatire, acoperim si protejam toate zonele netratate cu folie de cauciuc. Apoi curatam si spalam tot acoperisul inlaturand toti muschii, lichenii, pamant si alti poluanti. In plus curatam si deblocam toate burlanele si scurgerile.

Renovarea efectiva a acoperisuluiRenovam complet acoperisul dumneavoastra incluzand inlocuirea tuturor tiglelor sau altor materiale care lipsesc sau sunt avariate. La cerere, renovam si tamplaria acoperisului.

Tratarea acoperisuluiApoi tratam acoperisul. Tratamentul consta in aplicarea unei substante ecologice cu un sprei de joasa presiune pentru a preveni aparitia muschilor, lichenilor sau a altor ciuperci.

Izolarea acoperisuluiSi in ultimul rand acoperisul dumneavoastra este sigilat. O solutie incolora, este aplicata acoperisului. Scopul ei este sa izoleze cat mai bine, permitand totodata acoperisului sa respire, reducand astfel costurile incalzirii si prevenind eventualele penetrari ale apei. Servicii profesionale si complete de acoperisuri. Contacteaza-ne acum si cere o oferta!

Servicii


Contact

Soseaua Alexandriei, nr.2, sector 5, Bucuresti

Mobil : 0742.033.266
bogdan@montajacoperis.ro